Nieuws uit Beerse

Beerse
Beerse

Nieuws uit Beerse

Felle brand in opslagruimte beschadigt vooral buitenkant van koffiebranderij Sas

18/02/20 10:38 -

Een felle brand heeft maandagnamiddag koffiebranderij Sas op de Lilsedijk in Beerse beschadigd. Door de hevige rookontwikkeling vroeg de brandweer aan de inwoners om ramen en deuren gesloten te houden. De productie viel maandag stil maar gaat vandaag dinsdag weer gewoon van start. Een werknemer die het vuur nog probeerde te blussen, is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.



Dit gebouw is eindelijk schimmelvrij: personeel kan met een gerust hart verhuizen

18/02/20 10:38 -

Het personeel dat nu nog in het gemeentehuis in de Bisschopslaan in Beerse werkt, verhuist nog voor de paasvakantie naar de bibliotheek in de Heilaarstraat. Er is op die locatie ook niet langer een schimmelprobleem. De gemeente maakt intussen werk van een gloednieuw en modern museum naast het gemeenschapscentrum ’t Heilaar.



Hinder voor verkeer door werken aan bruggen

18/02/20 10:38 -

Automobilisten moeten vanaf maandag 17 februari rekening houden met hinder door werkzaamheden aan zowel brug 6 als brug 4 over het kanaal Dessel-Schoten in Beerse. De bestuurders moeten een wegomlegging volgen.



Aankoop café geblokkeerd

03/02/20 21:37 -

Het leegstaand café op de hoek van de Schransdriesstraat en de Vaartstraat in het gehucht Den Hout, daar heeft het gemeentebestuur van Beerse haar oog op laten vallen. Na afbraak van het pand zou het kruispunt vlak bij brug 6 aan het kanaal verkeersveiliger worden. Het schepencollege wilde snel werk maken van de aankoop, maar daar heeft de oppositie een stokje voor gestoken.



N-VA Beerse wil traditie Gulden Boek behouden

01/02/20 02:57 -

Gemeenteraadslid Ben Bols (N-VA) uit Beerse voert een pleidooi om het Gulden Boek van de gemeente te behouden. De meerderheid wil het boek, dat wordt ondertekend en geïllustreerd bij elk belangrijk evenement, vervangen door een alternatief.



N-VA wil traditie Gulden Boek met handtekeningen behouden

01/02/20 02:57 -

Een pleidooi om het Gulden Boek van de gemeente te behouden. Dat is waar gemeenteraadslid Ben Bols (N-VA) uit Beerse momenteel houdt. De meerderheid wil het boek, dat wordt ondertekend en geïllustreerd bij elk belangrijk evenement, nochtans vervangen door een alternatief.



Naaldhout moet wijken voor inheemse loofbomen

26/01/20 13:39 -

Arbeiders zijn in een aantal gemeentebossen in Beerse gestart met het kappen van naaldbomen. Die ingrepen zijn volgens het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) noodzakelijk om inheemse loofbomen meer kansen te geven.



Windmolens op bedrijfssite Wienerberger stapje dichterbij

22/01/20 15:04 -

De komst van twee windturbines op het terrein van het bedrijf Wienerberger in Den Hout wordt al iets waarschijnlijker. Het schepencollege van Beerse heeft een voorwaardelijk gunstig advies verleend voor de installatie.



Schimmels achtervolgen gemeentepersoneel naar bibliotheek

12/01/20 12:52 -

Schimmels blijven het gemeentepersoneel van Beerse parten spelen. Niet alleen in het gemeentehuis in de Bisschopslaan, maar ook in de bibliotheek in de Heilaarstraat zijn schimmels opgedoken. Een deel van het personeel verhuist eind maart naar de bib.



Brutale aanval op vrouw kost 29-jarige Nederlander 18 maanden cel

08/01/20 20:05 -

Een Nederlandse overvaller die in september 2017 de vrouw van Eddy Adriaenssen uit Vlimmeren (Beerse) aan haar eigen achterdeur hardhandig tegen de grond werkte, is bij verstek veroordeeld tot 18 maanden cel.



Zelf nieuws uit Beerse?




Deel ervaringen over Beerse



Beerse

„ Uw gids door Beerse op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken